Българският парламент с очаквано мнозинство уби избирателните ни права. Управляващите арогантно демонстративно дадоха нов смисъл на законите - правила за гарантиране пожизнена безконтролна власт на олигархичното котило, сляло се с всички нива на управление, с цел забогатяването им с космически измерения.

Нямаме реални избирателни права.
Нямаме сигурност.
Нямаме бъдеще.

Прокуратурата и КПКОНПИ дебнат като баскервилски кучета всяка проява на смелост да кажеш истината. Зад тях послушно потропват НАП, КФН, БНБ ,ДАНС и десетки други, обединени в глутница, действаща по команда на Рибата.

Всичко това е резултат от творческата дейност на нашите "избраници", на които плащаме заплатите и които ни дължат отчет и отговори. Вместо това получаваме унижение, презрение и присмех.
Вече сме и безправни - не можем да избираме когото и както поискаме, но пък сме длъжни да плащаме данъци, глоби, ток, гориво, вода, некачествени храни и да
мълчим...

Робите нямат право на избор.Те са нищо.Ние сме нищо.

Но пък историята познава такива периоди в човешката цивилизация...
Може би е време нашите робовладелци да получат исторически урок - например да ги оставим в сградата на безобразията им за дълго време - докато не ни върнат правата.За една обща разходка говоря, мирна и тиха, в плътни редици и с усмихнато очакване.Да им дадем шанс да осъзнаят думичките законност и справедливост.Защото сме добри хора и вярваме, че са се объркали.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.