Срещу Биволъ започна скоростна репресивна атака от ВКП. По фалшив сигнал подаден уж от .... ГД "БОЕЦ" срещу Асен Йорданов и Атанас Чобанов. Такъв сигнал, разбира се, няма. Той всъщност е анонимен. Това обаче нямало никакво значение за ВКП. ВКП е стартирала разследване срещу нас по АНОНИМНИЯ сигнал. Чиста проба мракобесие и акция за натиск и сплашване! Това е всъщност отговорът на сатрапа Цацаров по разследванията ни за скъпарските му имоти и симулативни сделки за стотици хиляди. Него НЯМА #КОЙ да разследва. Както и милиардите на Пеевски! Императорът.

В същото време по действителните сигнали на ГД "БОЕЦ" масово се отказват проверки и образуване на досъдебни производства. Георги Георгиев и семейството му станаха обект на мутренски набези от "журналисти" от Пеевската кАнал 3. Вместо да бъдат санкционирани насилниците, проверки са образувани срещу... жертвите, защото дръзнали да се защитят. Георги и съпругата му всеки ден са в очакване за остри действия на властта срещу тях самите - дори и арести!

Мракобесието в България вече Е реална държавна политика, съобщават от Биволъ на официалната си страница във Фейсбук.

Ето какво споделя по казуса с анонимката и Георги Борисов Георгиев от БОЕЦ:

ПО СИЛНИ СМЕ от мафията и нейните мутри и институции-бухалки!
Днес ни връчиха поредните призовки, на мен и съпругата ми. Изрично са уведомени, че тя понеделник, сряда и петък е на хемодиализа и е абсолютно невъзможно да се яви в полицията! И умишлено за пореден път ченгетата и връчват призовка именно за ден, в който е на диализа! Призовават ни от днес за... утре! 
В ход е изключително брутална и долна офанзива на мафията срещу БОЕЦ и Биволъ
Разполагам с категорични доказателства (записи) , че полицията е действала координирано и в подкрепа на мутрите на Пеевски и Борисов от канал 3! Че полицията е съдействала на мутрите да ни преследват, тозмозят и издевателстват над нас в продължение на три дни! 
Разполагам с категорични доказателства (записи) , че полицията е упражнила брутален натиск върху собствениците на имота, в който се помещава фирмата ми и на територията на който се случва всичко и се упражнява насилие над нас, да НЕ ПОДАВАТ СИГНАЛ в полицията срещу мутрите-нападатели! 
Въпреки това собствениците подават сигнал още във вторник и полицията и други органи ОТКАЗВАТ да приемат техният сигнал, за което също разполагам с доказателство! Защото, ако ченгетата (това не са и не може да се нарекат полицаи) бяха приели сигнала на собствениците, още във вторник мутруте трябваше да бъдат арестувани! Точно във вторник ТРИ ПЪТИ викахме полиция, а ченгетата които идваха само гледаха сеир и се забавляваха! 
Целта е да ни смачкат и чрез нас да смачкат хилядите на които БОЕЦ дава кураж и надигат глава и глас срещу мафията на Борисов, Пеевски и Цацаров и престъпният им режим.
Устояхме, спечелихме и тази битка срещу мафията и не ние, гражданите, а мутрите отстъпиха! 
Ние сме по силни от тях, защото каузата ни е чиста! 
БОЕЦ продължаваме битката си за свобода и справедливост и имате думата ми на боец, че няма да се откажа и няма да се откажем докато не изринем мафията от властта и гражданите си върнем държавата. 
Споделете, важно е обществото ни да знае, че гражданите са по силни от мафията! 
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.