Методи Лалов:

Политическият и всякакъв друг "анализатор", тв изп. директор и член на института за напоителна политика, гербаджийски апологет и инквизитор на всеки инакомислещ (заедно с "шайка" писателя, Тома Верни и още дузина подобни на тях), преминал през чистилището на съдебната система, най-сетне се проявява в истинското си амплоа - на терен говори за тръби.

Може пък през 2020 г. нещата да започнат най-сетне да се нареждат - пожарникарите да работят в пожарната, полицаите в полицията, ватманите в електротранспорта и т.н., а на политическата сцена да се изявяват главно хора, възпитани в принципите на правовата държава и демокрацията.

За съжаление не вярвам обаче представителите на най-древната професия да спрат с публичните си изяви, тъй като за тях ДС агентите създадоха множество "XXL медии".

Анна Заркова

Собственикът на Института за дясна политика Георги Харизанов съобщи във връзка с липсата на вода по чешмите, че в последните 11 години не е видял да се прави нито едно безобразие с язовирите. Нито едничко! А сега водните кризи били една прекрасна възможност проблемът да се реши! Прекрасна и възхителна! Ах!
Позволете ми и аз, след тв водещия Виктор Николаев, да благодаря на г-н Харизанов за тази информация.Толкова е мило, че ми я даде! Понеже нямам институт, аз бях погрешно информирана от очевидци, че има много, ама много текущи безобразия с водите – например кражби, безхаберия и други. Така е, като няма човек институт.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.