Автомобил марка Тойота Аурис и рег. н. CA 8594 CР, с водач жена и спътници в колата мъж и две деца, на 17.08.2020 г. късно вечерта направи опит за врязване в протестиращи граждани нa бул. "Ситняково" пред Румънското посолство в България.

До този момент органите на полицията крият самоличността на жената, чиито действия са описани от арестувания очевидец и протестиращ  Г.Г.  като опит за убийство и терористичен акт.

Още по темата: МВР крие самоличността на шофьорката-"камикадзе", не е тествана за алкохол и наркотици

Проверка на LIBERTA установи, че автомобилът, управляван от неуравновесената дама, е собственост на Иван Стефанов Мицев, роден на 22 април 1972 година, и отговаря на тел. номер 0879130691. Медията ни направи опит да се свърже с господина, но телефонните ни повиквания бяха отхърляни след няколко сигнала "свободно".

"До 3:05 часа вечерта на 17 срещу 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с основно авторитетно лице Груев и дама Стоянова, очаквахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по грешка някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя” - разбираме от пост във Фейсбук на Хаго Бабикян.

Ако се предположи, че спомената от полицая "Елена" е истинското име на управлалата МПС-то, а собственикът на автомобила е неин законен съпруг и тя е приела фамилията му, то в такъв случай името й трябва да е Елена Мицева. Но това е само хипотеза.

Самоличността да извършителката продължава да се издирва от адвокати и протестиращи граждани.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.