"Намесата на Франция е абсурдна и нарушава конституционните норми на България. Управляващите винаги са идвали с големи обещания, после са лъгали безочливо и накрая са стискали кокала на властта докато венците им прокървят. Така ще е докато едни и същи хора пълнят депутатските листи и Народното събрание. Те са си едно семейство и успяват да се разберат - в името на власт, пари, влияние"

Кабинетът внася в НС френското предложение за вдигане  на ветото против членството на РСМ в ЕС.

Какво означава това:

1.Че българското правителство е водило разговори за такива действия с ЕС ИЛИ
2.Че е готово да ангажира българския парламент с предложения на всяка чужда държава
3.Че пренебрегва българската Конституция
4.Че пренебрегва НС, което вече веднъж е взело решение и обявило условията, които трябва да изпълни РСМ

Отношенията по повод ветото са между България и ЕС.

ЕС е готов да започне преддоговорните отношения в процеса за приемане на РСМ. България е наложила вето. Македония е трета страна в тези отношения.

Абсурдно е в спорните отношения между България и ЕС, държава-членка да стане гарант за изпълнението на поставените от България условия, тъй като е страна по спора.
Все едно някой да не притежава необходимата квалификация за определена работа, но  бъдещият работодател да гарантира, че в изпитателния срок ще я придобие и да го назначи на тази работа.
Не е възможно.

Намесата на Франция е абсурдна и нарушава конституционните норми на България. Естествено тази намеса е одобрена и съгласувана с ЕС. Дискриминирана е България - от ЕС. Предадена е - от правителството.

Винаги сме гласували погрешно. Или не сме гласували.

Управляващите винаги са идвали с големи обещания, после са лъгали безочливо и накрая са стискали кокала на властта докато венците им прокървят.

При Борисов беше така. Протестите не го вълнуваха.Обгазяваха ни, биха, арестуваха, а той царстваше на трона си и беше изключил от речника си думата " оставка".

И сега е така, но по американски. Протести на управляващите, организирани от соросоиди и  храненици на "Америка за България". Политическо лицемерие и популизъм, чиято цел е да останат на власт. Лидери на партии, които мълчаха срещу Борисов, днес веят знамена по площадите и леят драматични речи.

Търгашество, тайни договорки, мътни проекти с нечисто финансиране.

Така ще е докато едни и същи хора пълнят депутатските листи и Народното събрание. Те са си едно семейство и успяват да се разберат - в името на власт, пари, влияние.
Така ще е докато сме слепи за чуждите инженерингови проекти.
Така ще е докато изпращаме в парламента случайни, неграмотни хора с купени или договорени места.
Така ще е докато гласуваме според личния си интерес.
Така ще е докато сме безразлични.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.