Налице е предстояща продажба на държавен имот с документ с невярно съдържание, като гора се представя за нещо друго. Сезирана е прокуратурата, както и другите отговорни органи и институции, съобщава бившата зам.-кметица на "Младост" Биляна Петрова.

Ето какво пише Биляна Петрова на страницата си във Фейсбук:

Може да бъде изображение с на открито и текст, който гласи 'cation in blue to enter Street View. Û Maxar MaxarTechne Techno'"ИЗПРАТИХМЕ СИГНАЛ, че се ПРОДАВА ДЪРЖАВЕН ИМОТ С ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ

Вече, изборът пред министър КАРАКАЧАНОВ е СПИРАНЕ НА ПРОДАЖБАТА ИЛИ ЗАТВОР.

Днес, заедно със

Зелен Младост

изпратихме СИГНАЛ ЗА ПРОДАЖБА НА ДЪРЖАВЕН ИМОТ № 21662.4754.22 в с. Доброславци, район Нови искър. От снимките и на място ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ТОВА Е ГОРА, но ПО ДОКУМЕНТИ НЕ Е ГОРА, т.е има документ с невярно съдържание (престъпление по чл. 311 от НК).

Поискахме отговорните институции да разпоредят ПРОВЕРКИ – дали това е гора и кой е нарушил закона.

Каракачанов трябва да СПРЕ ПРОДАЖБАТА, която е насрочена за 11 ч. утре, 16.03.2021 г. Ако не го направи, след като сме внесли сигнала – това е престъпление по чл. 285 и чл. 316 от НК, защото СЪЗНАТЕЛНО „ползува документ с невярно съдържание“.

През август 2019 г. по подобен начин Каракачанов спира продажбата на 19,847 дка в Созопол, местност „Герени“ – след обществен натиск институциите най-накрая извършват проверки виждат, че има „грешка“, защото дюните липсват в документите.

Продължаваме да се борим и за другите имоти – ще внесем още писма, както и подписката: https://www.peticiq.com/314269 (моля, подпишете, ако не сте го направили).

Събрани са 1302 подписа, благодаря!"

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Няма налично описание на снимката.

 

Няма налично описание на снимката.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.