Щедрото ни правителство отпуска, но само на най-бедните пенсионери /които са над 1,2 милиона души/, по 40 лева за Коледа, за да се почувстват и те хора на празника. Бравос! Пенсионерите ще има да пируват с тези пари, да сложат мръвка на коледната трапеза, да купят подаръци за внуците, да отидат на някой коледен концерт....ей, много пари са това! Останалото могат да го спестят за лихва в банката.

Миналата година депутатите си раздадоха по 6000 лева бонуси за Коледа. Ми и те са хора! Май даже са повече хора от пенсионерите. А сега изчислете за 40 лева какво ще сложи пенсионерът на трапезата и какво депутатът за 6000 лева. Просперирате ли?

Народ, обречен на мизерия. Правителство, което не допуска нито миг отхлабване на въжето около врата. Наглост, преминаваща в чудовищност.

А шефката на НАП, която допусна огромния скандал с личните ни данни /впрочем някой помни ли го, май пак чудо за три дни/, е получила за миналата година 60 000 лева бонуси.

Това е България. Европейска държава, член на ЕС. Защо някой от българските депутати в Брюксел не попита как съюза допуска геноцид над европейски граждани в 21 век? Или пък и да попита, няма значение. Населението трябва да се разкара. Земята им трябва. А нас ни осребриха по най-гнусен начин!

Елена Гунчева

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.