Слушайки премиеринът Борисов какво говори пред националната конференция на ГЕРБ, свикана спешно в София Тех-парк, установих, че разумът отдавна е напуснал мутрата и той спокойно се наслаждава на собственото си величие в необятните простори на психопатията.

Вместо оставка, Борисов хвърля отново хвалби за собствената си персона, явно е на мнение, че ако сам не се похвалиш както трябва, друг няма да го направи. Разбрахме, че бил добър човек, че бил построил магистралите, по които да протестираме, че по време на партията на Радев /той като военен е бил безпартиен, за разлика от верния тогава член на БКП Борисов, отказал да се деполитизира като комунист, докато е работил в МВР/, през 1990 година никой не ни бил дал правото да протестираме.....Явно протестът е някакво право, което според мутрата се отпуска по негово благоволение и без негово съгласие няма как да стане.

Днешната реч на Борисов е окончателното потвърждение, че ни управлява психопат, който е далеч от разума и света и живее в своя си свят на величие и слава. А психично болен престъпник на власт идва в повече!

Разумът никога не е бил силната страна на Борисов и ГЕРБ. Проблемът е в това, че разумът на народа също беше приспан - с медийно затъмнение, промиване на мозъци, подхвърляне на трохи от трапезата и откровен страх. И от нашето мълчание и сън се роди едно политическо чудовище!

Хората в България се обединиха в желанието си да изритат мутрите от властта. И леви и десни, и стари и млади, и работещи и безработни...всички, като народ, казахме "Стига, мутри - вън!". Явно само мутрата не го вижда и отказва категорично да го възприеме.

Нека да му помогнем да вземе тежкото решение да се омете от властта, като го принудим, явно той няма душевни сили да го направи сам! Да спасим един болен човек! И себе си от него!

Борисов - ВЪН!

Елена Гунчева

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.