Как ли Бойко ще приеме поздрава?

Вчера се проведе т.нар. карнавал в Габрово. Общината направи нескопосан опит да оправдае поредни, лишени от целесъобразност харчове, като организира дефилета на избраните си любимци, изобразени в макети. Насилственият пиар е традиция на властта въобще, а не само в града на хумора и сатирата..

Отговорът на други габровци, неизвестни засега, не закъсня. Подобно народно творчество е очаквано с поздрав към властта е очаквано, с оглед на всичко, което се случва като стил и съдържание на управлението на държавата.

Наблюдателни граждани съобщиха за Liberta.bg, че инсталацията от снимките с к*ра се намира точно пред сградата на РДВР - Габрово.

Не става ясно дали това е подарък от или за адресата изписан на маската (Бойко - бел.-ред.), но и в двата случая показва отношението на голяма част от населението.

Сигурно много скоро фигурата ще бъде премахната, но това засега е първият и единствен макет, изработен от граждани на тазгодишното издание на карнавала. Всичко останало е евтин пиар  на властта с народни пари.

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.