Ежегодните празници "Море от вино" се организират от Община Поморие и НЧ "Просвета 1888". Всяка година музикално-винената фиеста се разгръща с изключително интересна и развлекателна артпрограма, която включва и дегустация на вина под ритмите, песните и танците на популярни изпълнители. Празниците носят вълнуващи преживявания и оставят незабравими спомени у гостите и жителите на курортния град.

"Море от вино по традиция се лее на площада пред читалище "Просвета 1888", а  гости на празненствата през годините са били имена и групи, като Теодосий Спасов, Кристина Димитрова, Орлин Горанова, Веселин Маринов, Булгара, Мистик и др. 

А тази година

ОБЩИНА ПОМОРИЕ И НЧ “ПРОСВЕТА 1888”

ВИ КАНЯТ НА

ОТКРИВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ

“МОРЕ ОТ ВИНО”
20 юли 2021 г. /вторник/, 20.00 ч.
ПЛОЩАД “СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ”

.Симфониета – Враца представя “Песни от Средиземноморието” – музикално пътешествие с прочути италиански канцонети, френски шансони, испански и гръцки песни.

.Диригент: Христо Павлов, солисти: Валентина Корчакова (сопрано) и Марио Николов (тенор). Специален гост: Георгиос Филаделфевс (тенор) – Гърция.

.Близо 20 популярни песни от Италия, Франция, Испания и Гърция ще ви накарат да се пренесенете в едно вълнуващо приключение – там ще забравите ежедневните си грижи и ще се пренесете в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието, с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се, сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър.

.ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.