Надявам се, че субектите, които бяха и са на площада - политически партии, граждански обединения, сдружения и въобще неправителствени организации от всякакъв тип, ще “сложат оръжие” и ще спрат с упреците помежду си. Този раздор в социалните мрежи е адски незрял. На ниво 8 клас. Това поведение е контрапродуктивно. Нека веднъж онези срещу статуквото проявят политическа мъдрост!

Политиката не е като личния живот, нека си дадем сметка за това. Харесвам, нехаресвам не са релевантни политически доводи. Политиката е наука!

В България действа месианския модел! Още от времето на великите еретици, населявали нашите земи в апокрифната средновековна литература, все спасяваме света от злото и последната битка се води тук! И от тогава все чакаме великия спасител, а той не идва! Време е сами да бъдем своето спасение! Ако искате да спасите света от злото, за начало бъдете мъдри!

Сегашната ситуация адски ми напомня за момента на османската инвазия! Вместо да се се борим с мафията, ние сме заети да се караме помежду си! Познато, а? Очевидно всеки субект от протестите има нещо, което другите нямат, но и няма качества, присъщи на останалите!

Това е демокрацията! Всеки има право да избира и да бъде избиран! В съревнованието няма нищо лошо. Слава Богу, това ще е битка на идеи и доверие!

Опасността от измами е факт, но неин източник не са извънпараламентарните политически субекти! Нека докато избираме се предпазим от това да ни откраднат вота! Лош или добър, изборът на народа трябва да е истинският, не лъжа!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.