Здравейте драги избиратели, как сте, отваряте ли си очите и  ушите?

Аз съм добре и гледам, и слушам, мерси.

Тази сутрин от предизборните студиа поне трима кандидати за властта ни запитаха:  Дали искаме още от същото, което имахме 10 години, или искаме още от същото, което имахме 7 месеца и няколко дни?  

За вас не знам, но аз поне на този въпрос отговор имам: Не искам нито от едното, нито от другото.

Любезно моля папагалите от партийните бункери да спрат да повтарят по телевизиите, че „обществото не иска избори“.

Твърдя, че част от „обществото“ съм и аз – и мога да го докажа в съда. А пък аз, колкото и да ви е чудно, си ги искам изборите. И не само аз, а и много от приятелите ми.

Това, което не искаме, е да зависим от власт, в която дясната ръка не знае уж какво прави лявата, докато и двете се пресягат към държавната маса…Още повече, че политическата плът (ПП), за която са залепени, прилича напоследък на конник без глава, нежели на носителка на промяната...

Ето защо настояваме разквартируваните по телевизорите дами и господа да не разправят от наше име, че не държим на избирателните си права и не бързаме, ако сме сбъркали с предишен вот, да се поправим. И да не ни плашат с предизборен „хаос“. Нито пък с невалидните бюлетини, надрасканите протоколи и чувалите, които парламентът в последните си дни се кани пак да ни сервира. С купувачи на избори ние сме свикнали – все някак си ще ги надхитрим. А пък хаосът и сега си го имаме.

Предварително благодарим за разбирането.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.