Елена Йончева даде заявка през лятото за журналистическо разследване за аферата "Къщата в Барселона и любовницата", свързвана с Бойко Борисов. Веднага извадиха "пране на пари", връзка с Цветан Василев и журналистическо разследване така и не се появи. Очевидно това не е било достатъчно - Б.Б. свързва разпространения клип с журналистката-депутат и така се стигна до "пране на пари в особено големи размери" - десетина дни след скандала в студиото на bTV.

След искането на имунитета на Елена Йончева тя веднага стана мишена на медийни канали, известни като много близки до властта. Интервюиралата Шамил Басаев, джихадист №1 и доказан агент на ГРУ, (след интервюто свързаха Е.Й. с ГРУ, тъй като без съдействие на службите няма как да стигне до Шамил Басаев) получава възможност за снайперска контраакция.  

Независимо дали е факт близостта на Е.Й. до ГРУ или е легенда, акцията срещу нея обслужва игра за "ресто" на Шеф Шиши, който от няколко години афишира в "тесен кръг" контакта си служби на САЩ, осъществен покрай търговията с оръжие и близостта с американски спецове-оръжейници, които са обекти на руската спецслужба.

Елена Йончева, посочена като острие на БСП от Корнелия Нинова може да се превърне в знаме на "позитанци" преди изборите - терор по политически причини и прочие.

Акцията срещу Елена Йончева е началото на широкомащабна компроматна операция, която ще бъде разгърната срещу знакови фигури на БСП в навечерието на "кървавия пленум" в неделя и няма да спре до конгреса през януари.

Щабистите на Б.Б. дори може да вдигнат Летвата - следващите "мишени" може да са емблеми на БСП като Весела Лечева и даже самата Корнелия Нинова. Ако Бойко Борисов реши да обслужи "вътрешната опозиция" в щурма й за смяна на лидера, към двете червени дами щабистите ще добавят и Кирил Добрев, за да лишат К.Н. от водача на подкрепящата я група.

Лечева ще бъде атакувана по две линии - политическа и икономическа, твърди източник от "щабистите в Банкя": ще се претоплят баничките за близостта (не само "политическа") до Георги Първанов и АБВ, но акцентът ще бъде върху "бизнес партньорството й в момента с групата, която всъщност поръча Манол", цитат от коментара на източник от ГД БОП.

"Щабистите на Бойко ще подредят препратки към казиното и хотела във Варна и връзка с турски бизнесмени от кръга на Суди", добави източникът от ГД БОП.

Корнелия Нинова ще бъде свързана с Весела Лечева по линия на хотела във Варна и негови бивши шефове. По тази схема ще навържат "комбината Ротманс" и Славян Теофилов от СИК, изключително близък до Румен Николов-Пашата и Емо Ротманса и до сателитна партия на БСП.

Целта на компромата е да свържат Корнелия Нинова с най-близките бизнес партньори и приятели на Бойко Борисов от СИК, за да неутрализират негативите за Георги Гергов и неговата група от близостта му до премира и скандала с 43-те милиона за "Дупката" във Варна.

Кирил Добрев ще бъде атакуван компроматно за връзки с партньори на "Котараците", Орлин Алексиев-Кмета и Маджо, само ако Бойко Борисов наистина е решил, че е в интерес на ГЕРБ Корнелия Нинова да бъде свалена на конгреса, твърди източник от "щабистите в Банкя".

bgsniper.com

Коментари

  • Пет., 11/09/2018 - 07:31 отговор

    Лично, мен не ме бърка от коя партия са политиците. На 100% съм за да ги разследват журналисти, ДАНС, ФБР, кгб, или която и да е институция така трябва да е, но докажели се нещо не да чета алабализми ми дефектно в затвора. Такова нещо като имунитет не трябва да има ние сме ги избрали и законите които важат за нас са за всички

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.