Слави Трифонов в предаването си отбеляза, че БНТ и Нова тв са сред членовете на КРИБ, която организация заяви, че ще извади 20000 работници срещу майките на деца с увреждания, пише Богдана Лазарова във Фейсбук.

Тя е направила проверка, при която се е оказало, че още две телевизии, една камара медии и информационни агенция, а за капак и 2 университета са също сред членовете на обединението на едрия капитал, представлявано от олигарха Кирил Домусчиев.

 "Като проверих, се оказа, че още 2 телевизии Европа и Канал 3 също са членове на КРИБ, както и редица още медии - Медийна група България с вестниците 24 часа и 168 часа, вестник Стандарт, сайтът Епицентър на Валерия Велева, Фокус Нунти с Агенция Фокус и радио Фокус на Красимир Узунов, както и на всичкото отгоре Великотърновския университет, и Стопанска академия "Д. Ценов" - Свищов."

Съвсем резонен е въпросът: всички тези медии подкрепят ли изваждането на 20000 души срещу майките на деца с увреждания и биха ли излезли на призива на КРИБ на протест срещу тях? Дори не искам да питам на какво ще научат тези две висши учебни заведения своите студенти в морален план, възмущава се Лазарова.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.