Чудя им се на ВМРО. То и на децата вече им стана ясно, че Гешев изпълнява поръчка на Пеевски да притисне "Патриотите", като ги принуди да хвърлят бялата кърпа и да напуснат правителството.

Защото Пеевски не иска сам да сваля Борисов, иска "Патриотите да го свалят. За да не излезе, че за пореден път няма характер".

Като не кандисат като им махнаха министър Димов, ще кандисат като им махат областни, шефове на агенции и фирми... Валери Симеонов вече е тотално аут от пейзаха. Остана един сал Каракачанов. Жамбазки е на простора, извън пейзаха.

Доган и Пеевски определят колко дълго ГЕРБ да управляват. Така беше при реформаторите - предизвикаха кризата със съдебната реформа, притиснаха Борисов и като му знаят мерака за власт, лесно изхвърлиха реформаторите. Той затова и Гешев уж невинно загатна, че ако трябва ще разследва и премиера. Ей така, да знае. Така и на Борисов му дават възможност да хвърли вината върху "Патриотите", защото и той съзнава, че няма начин да доплува до следващите редовни избори без да целува ръка на Доган.

Не за принципи, за пари иде реч. Но още повече за играта "Кой ще изгори пръв". 

Илиян Василев

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.