Съвместният поетичен бестселър на Маргарита Петкова и Добромир Банев - „Абсурдни времена“ - НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ, е ново издание. В същото време е най-продаваното заглавие на българска поетична книга в съвременната ни литературна история. Сюжетът в рими на влюбените лирически герои поставя началото на едноименния спектакъл, който се играе и до днес при огромен успех от Нона Йотова и Петър Антонов.
Абсурдни времена" има над десет тиража, но въпреки това от години е изчерпана и не може да бъде намерена дори на вторичния пазар. Затова сега излиза отново,  под знака на издателство „Персей“, и е на практика съвсем ново произведение. Повече от половината стихове са непознати за читателите, звучат доста дръзко, на моменти почти вулгарно, но винаги в рамките на добрия тон и вкус.
"Сега (китайски новогодишно, но съвсем по български ) не лъвът, а Тигърът се готви за скок! В абсурдните времена е така. И ще ни върви по вода!" - коментира в неподражаемия си стил предстоящата премиера на книгата Маргарита Петкова.
"Новолуние е идеален момент да ви споделя, че обичам думата "ПРЕМИЕРА"! Защото е прекрасен повод отново да се видим очи в очи! Абсурдните времена не могат да спрат любовта - н и к о г а!" - вълнува се и Добромир Банев.

В месеца на любовта премиерата на "Абсурдни времена" - НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ ще ви срещне с поетите Маргарита Петкова и Добромир Банев на 10 февруари от 18:30 часа в YALTA CLUB!

З А П О В Я Д А Й Т Е!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.