Съдът чете и се базира на информацията дадена на хартиен носител, който трябва да е еднакъв със звуковия запис, е записано по "усещане", по "смисъл" и по така нареченото "Една жена, каза на пазара", а не реално казаното.

Написано в СРС:
"Не искам 10%" , а е казано" не искам децата в центъра"- коригирано в зала
Написано в СРС :
" Познам я"- Ваклин за Иванчева на 23.3, а е казано " Не я познавам"
Написано в СРС:
" ЕвроТа" , а е казано " ЕвроПа"
Написано в СРС :
" Евро.Тука", а е казано " ЕвроПарка"

Усещането им било, че е имало това, за което твърдят, че на 16.3, имал разговор при колата и на 11.4 е имало среща, тогава са заявени суми, брой на вноски, условия и т.н.
Няма такава среща разговор при колата на 16.3 между Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Дюлгеров, тъй като има 3-часов запис и в него няма искане на подкуп и няма снимка при колата, отново доказателството е "усещането". За срещата на 11.4 нямат нито запис и нито снимка, но отново по "усещане", е имало такава среща.
Най-важните срещи, за които Прокуратурата разказва и при ангажирани 100 души да ги следят непрекъснато, както заяви Гешев, няма нищо реално за доказателство - няма запис за искан подкуп и нито една снимка, които да потвърдят това тяхно твърдение, извън тяхното усещане!
Това, което е в тяхна защита (освен, това че щом нямат доказателства със запис и снимки) са наличните Мобилни трансферните данни от телефоните на Иванчева и Петрова спрямо мобилните трансферни данни на Дюлгеров са на разстояние минимум 3км-5км от тях двете. Дюлгеров се е движил затова е разлика от 3км до 5км.
Съдът признава, че има опорочени доказателства, и се съмнява в показанията на основния свидетел, но въпреки това налага тежки присъди.

в.Сега пише за част от нещата по делото: 7 неудобни въпроса по делото "Иванчева"

 

в.Сега пише за част от нещата по делото: 7 неудобни въпроса по делото "Иванчева"

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.