Днес разбрахме, че НЗОК са ни излъгали в понеделник, като ни обещаха, че тази седмица ще има комисия, която да одобри протокола за лекарствата за имуносупресията на съпругата ми Мариела след трансплантацията. Изрично им казах поне сто пъти, че лекарствата ни свършват вторник следващата седмица и не можем да чакаме убийственият и малоумен срок от два месеца, който е „по закон”. Обещанието, че комисията ще заседава дойде, след като звънях поне 40 пъти на 12 различни номера и говорих с поне десет души в НЗОК.

Днес реших да се обадя, за да видя какво се случва и ми казаха, че заседание не е имало, а евентуално другата седмица щяло да има, но председателката била болничен и не било удобно да я притесняват. Ако не се бях обадил никой нямаше да ни се обади, за да ни каже да си мрем спокойно и че лекарства няма да има. Така убива мафията, така убива хиляди всяка година - бездушие, корупция, бюрокрация, некадърност, алчност, това са вирусите-убийци на мафията! Това е кочината, в която са превърнали държавата ни. И не гледайте и не слушайте как същите тези свине и боклуци щели да ви спасяват от епидемията. Мафията убива, а не спасява. БОЕЦ няма да спрем да го повтаряме. Няма да ни убият и сега, няколко пъти опитаха и не успяха. Ще се преборим, знаехме какво ни чака, като се прибрахме от Франция, но и през ум не ни е минавало да не се прибираме, защото тук е нашият живот и тук са битките, които водим, каузата, която осмисля живота ни. Ние си знаем каква е цената, която плащаме и през какво сме минали и минаваме, но всяка цена си струва.

Съпругата ми приема седем медикамента. 4 си купуваме и за тях Касата не отпуска рецепта. Най-важните, имуносупресорите и антивирусните са три, като едно от тях – Програф имаме благодарение на Жоро Пеев и Юсуф. Трябват ни и то спешно другите две – „Майфортик” и „Алваноцит”. Ще сме благодарни на добри хора, които имат резерви да ни помогнат сега и след това ще им ги възстановим, за съжаление не може да ги платим. За контакт – 0899591399 - Георги Георгиев. НЕ СЪБИРАМЕ ПАРИ! И НИКОГА НЕ СМЕ СЪБИРАЛИ. Продаваме каквото имаме, но пари НЕ събираме. Трябват ни медикаментите, ако някой има резерви и може да помогне. Благодарим от сърце.

И няколко думи искам да кажа на свинете, престъпниците и убийците, които ни управляват и днес се правят на спасители.

Бойко, Деляне, Иване и тн. боклуци, можете да стискате властта още седмица, още месец, или три. И тогава ще дойде денят, в който близките на тези, които сте убили и всички онези, на които откраднахте парите, живота, бизнеса и мечтите ще излязат, а те са милиони. И няма да има къде да се скриете. БОЕЦ ще ги призовем и не можете да ни спрете. А ако нещо се случи със жена ми, ще посветя живота си да ви намеря и ще стигна до вас. Лично, един по един. Няма нещо, което да съм казал и да не съм го изпълнил, каквото и да ми е коствало. И вие го знаете, и а аз го знам. Както и знам, че сега вие се страхувате от мен, от бойците и гражданите, а не ние от вас. Сега вие сте роби на страховете си, а нас свободата и стремежа към справедливост ни водят – сила неизмерима е това!

Благодаря на всички бойци, приятели, биволи и непримирими граждани, които бяха до нас през всичките тези битки. Битката срещу мафията и корупцията е битка за свобода и живот! Благодаря и на Мариелка, моето момиче, най-силният човек, който познавам! Гражданите сме по-силни от мафията, вярвам в това!
Днес ми блокираха и профила и докато трае репресията ще публикувам през страницата на БОЕЦ.

С молба към приятели и съмишленици да споделите този пост, за да намерим сега нужните ни животоподдържащи лекарства. А аз ви давам думата си, че няма да спра да се боря срещу злото и свинете, които ни убиват.

Мариелка, ще успеем, ще се преборим и този път. И всеки следващ път. Обичам те!

26.03.2020г. Георги Георгиев - БОЕЦ

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.