Мнозина се питат какво ще излезе от скандала с къщата в Барцелона...

Пряка връзка на Борисов с къщата няма. Ще лъсне обаче връзката на неговите авери с къщата и фирмите на г-ца Борислава Йовчева и баща й. Братовчеда Радо, Иван Саздов, Йордан Христов. Те очевидно са най-близките му хора. Братчеда Радо е изкупил всички парцели около къщата на Борисов в Банкя, шеф е на фирмата на Борисов "Ипон", от която се е оттеглил докато е премиер. Саздов е шеф на тенис клуб там и негов приближен, дори беше шеф на инициативен комитет, който издигна Борисов за кмет, Йордан Христов има общ бизнес със Саздов и братовчеда, и се появява като доверено лице на Борисов, даже и него го сочат като братовчед.
Така че Борисов по закон може да излезе сух, но на всички ще станат ясни неговите схеми.

Защо са наляти тия пари на една кукла в Барцелона? Не ще да е без причина. Сега Борисов и всичките глашатаи и мисирки, които са се хвърлили да го бранят, са в положение - колкото повече мърдат, повече...
След като един бизнесмен, авер на Борисов, обяви, че той е собственик на къщата в Барцелона, се очаква някой друг негов бизнес авер да признае, че той е баща на детето и да изчистят всякакви съмнени. Само с разследването за пране на пари не се знае какво ще стане.

Някой трябва да обясни тези финансови инжекции и над 5 млн. евро, изсипани във фирмите на "госпожицата" откъде са...

Пиарите на Борисов се молят коронавирусът да стигне по-бързо до България.
Шегата настрана, но той вече е на прага. Щом в Италия е плъзнал, значи до дни е и у нас. Там са затворени 14 града, затворени са и всичките им магазини, само аптеки работят.
А у нас? Чухте ли за някакви мерки? За подготвени болници, изолатори? Да разясняват непрекъснато за симптоми и средства за предпазване? След случилото се в Италия, днес имаше само две скромни интервюта с консулката ни в Милано.

Помни ли някой как едно американско сериозно списание "Конгрешънъл куотърли" публикува голям материал за Борисов, тогава кмет на София и основател на партия ГЕРБ. Представяха го като гангстер, влязъл на ръководен пост в МВР, по негово време над 30 гангстерски убиства, неразкрити, пране на пари, метамфетамини и т. н.
Тогава Борисов скочиха да го защитават включително президентът Първанов, политическите противници на Борисов като вътрешния министър Румен Петков, както и дежурните политолози, социолози, медийни духачи, мисирки и глашатаи. Същия ден, в който избухна скандалът, Слави Трифонов покани Борисов да води "Шоуто на Слави". Свириха му "Батальонът се строява", на първия ред пусна сълзичка другарката на Борисов - Цветелина.

Помни ли някой като излязоха в "Бивол" грамите на американските посланици? Борисов описан като гангстер, пране на пари в банката на другарката му Цветелина, метамфетамини и т. н. Скочиха да го защитават политици, дежурните политолози, социолози, медийни духачи, мисирки и глашатаи. 
Всички ядат от ръката му, включително цели партии, не само медии.
Сега се случва същото. Но този път воят на мисирки, духачи и глашатаи е по-голям, изглежда изстрелът е смъртоносен. 
А онези, които се чудят"защо точно сега?" Много е просто. Когато у нас изтече информация за тази къща, медиите премълчаха. БОЕЦ подаде сигнал до прокуратурата, никой не го разследва. Елена Йончева подаде сигнал до прокуратурата, никой не го разследва. 
Да, ама се оказва, че като подадеш сигнал в испанската прокуратура, го разследват. 
Е, няма какво да се чудят, защо точно сега. Можеше да е по-рано, и у нас. Но тук ядат от ръката му.

Скандалът от Барцелона стана като тест, да се види колко хора, дето уж нещо били критични против правителството и властта, или уж против Борисов конкретно, пък сега им изби герберски цвят.
А някои като т. нар. "Червен Кольо" Колев направо изненадаха с мощен плонж, та чак опитните ибрикчии на Борисов му завидяха за защитната пледоария.
И в по-скромните коментари се усеща една дискретна нега по Борисов - е, да ама тоя компромат защо сега го вадят, пък какъв е тоя вестник и т. н.
После да не се чудим кой гласува за Борисов, като около нас никой нямало такъв. Има, бе. Само че се правят на дръж ми шапката.
И открито върлите му фенки, лели в предпенсионна възраст, и те така го защитават - имал право да си отгледа едно детенце, да е живо и здраво, да бъде щастлив да си я прибере госпожицата, "да са земат младите"... 
На ръце да си го носите и с медец да го намажете, преди да го цунете отзад.

Как ли са му викали в Брюксел - "Конграчулейшънс Борисов, на колко стана детето?"

Е що трябваше да го крие в Испания, нали кани българите да се връщат?
И що трябваше да го крие въобще? Кажи си коя е оная госпожица, дето искаше "да си прибера". Не е срамно...
Ама е срамно откъде ги извади тия милиони. И не срамно, ами престъпно.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.