Универсалният организъм-премиер е уникален! В цялата вселена няма подобен! Неуморен е! Скъсва си седалищния мускул от работа и няма миг покой!, пише с ирония журналистът Любо Кольовски.

"Премиерът проведе среща с членовете на Националния оперативен щаб (НОЩ), след което написа: „Продължаваме усилването на болниците в цялата страна, а за по-натоварените области София, Благоевград, Пловдив, Бургас и Шумен е създадена организация за повишаване на болничния капацитет, както и за включването по места на специализанти, които също да оказват помощ. На работно съвещание с Националния оперативен щаб здравният министър Костадин Ангелов ми докладва, че всички лечебни заведения ще бъдат снабдени с необходимите медикаменти. Допълнителни 20 000 опаковки от най-търсените лекарства предстои да влязат на свободния пазар. Радващо е, че броят на оздравелите от COVID-19 непрекъснато се увеличава. Хората могат да помогнат както на себе си, така и на здравната система, ако бъдат дисциплинирани. Личната отговорност на всеки заедно с разумните и балансирани мерки ще ни помогнат да преодолеем кризата.“, разказват медиите и съобщават, че веднага след като е набил канчетата на НОЩ, организмът хукнал с джипката да инспектира (?!) как вървят работите по газовата връзка с Гърция.

Публична тайна е, че премиерът няма познания и експертиза в нито една от инспектираните от него икономически, политически, социални и др. сфери и области на човешкото познание. Известно е също така, че министрите и чиновниците му са некадърни и невежи, което се доказва от пръв поглед като се види дереджето на държавата.
Имитациите на Бойко не могат да скрият страховете му по пътя на неговото финализирано оцеляване. Кога ще приключи тая тягостна трагикомедия, аз не знам. Но сценките на пиеската стават все по-жалки и позорни. За нас, искам да кажа. Ние сме зрителите на посредствената и войнстваща "енциклопедичност", завършва коментара си Кольовски.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.