МВР извади социология, която самото МВР е поръчало. Сега ще ви цитирам част от тази социология:

“Тотална и безкомпромисна удовлетвореност от услугите на МВР. Масово гражданите харесват как и какви услуги им предоставят структурите на МВР. Нямат препоръки как работата би могла да се подобри, защото очевидно това не е възможно. А когато се оплакват, е неоснователно. Удовлетвореността на потребителите е 100 процента", пишат от общинска дирекция на МВР-Враца. Учудващо, на нереалния фон от задоволство, в Стара Загора са отчели минимален процент не толкова позитивни граждани. Едва 3 процента са казали, че не са доволни от услугите.

Това бяха цитати. Още веднъж – току що ви цитирах официалната информация от МВР. Опитах се да се ядосам, това е нещо много лесно за моя характер, но така и не успявам, защото непрекъснато се смея. Българското МВР – най-смешното МВР в света! Затова от днес реших – уволнявам всички сценаристи и назначавам МВР. Те са по-големи хумористи от моите сценаристи.

Дааа...всъщност щеше да е ужасно смешно, ако не беше толкова тъжно. Знам, че е клише, но е вярно. И понеже МВР са толкова смешни, ще им разкажа подходящ виц:

“Български полицай си карал патрулката и изведнъж насреща му – каруца. В нея – циганин, пардон, ром с кон. Полицаят не успял да избегне катастрофата. Блъснал коня и каруцата. И те отхвърчали в канавката. А от там – в съседното поле.

Полицаят, който бил от МВР, притеснен слязъл и първото нещо, което видял, бил коня, който агонизирал. На полицая му станало жал, извадил служебния пистолет “Макаров” и застрелял коня, за да не се мъчи.

По нататък лежал циганинът, пардон ромът, който като видял полицая, веднага се надигнал. Полицаят, който бил от МВР, веднага го попитал: „Как си бе, човек?“ А циганинът, пардон – ромът, който видял какво се случило с коня, веднага отговорил: „Старши, след катастрофата учудващо добре се чувствам!”

Този виц изцяло пресъздава социологията на МВР. Ние, гражданите, сме учудващо доволни от работата с българското МВР!

Слави Трифонов

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.