Обръщение на Мая Илиева към медицинските сестри

След като събрах сили… искам да ви кажа, мили хора,
БЛАГОДАРЯ ви от сърце за подкрепата
!

На всички, които мръзнахте под прозорците на НС заради нас повече от 30 ч.
На АРК (без които не можем).
На колегите, които излязоха в наша подкрепа в различни градове на страната.
На българите в чужбина, които разпространяваха всичко случващо се тук.
Специални благодарности на ТВ 7/8 и екипа на Слави, защото само това, че бяхме в ефир по време на второто нахлуване на НСО ни спаси от репресии и те ни държаха на линия до нашето излизане навън. Благодарим за храната, която донесоха за нас.

На останалите, които се разграничиха от нас и нашите действия, изкараха ни терористки, луди или психически нестабилни, ще кажа следното:

Вашето мнение НЕ е важно за нас! Вие сте същите, казионни организации, които и миналата година направихте това на 01.03.2019 г. с тази разлика, че сега впрегнахте и допълнителни сили, което ни кара да си мислим, че сме на прав път.

Аз лично се чувствам прекрасно, психически стабилна! На терористка не знам дали ви приличам? Но много се радвам, че нас всички, които бяхме там в залата на НС „лудостта“ и обичта към професията и България ни събра. Защото само, когато „цветовете се съберат, изгрява дъга“! Защото само, когато Господ събере точните хора, на точното място и в точното време, се получава „искрата“! Жалко, че съсловието и много българи не разбраха посланието…

Бъдете здрави!
А ние ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

Лагерът на „лудите“ медицински сестри и Бойка пред МС е отворен 24 часа, 7 дни в седмицата за тези, които разбират за какво се борим!

 

 

Коментари

  • Вт., 03/10/2020 - 21:05 отговор

    Bravo na smelite I dostoyni medicinski sestri ! Uspeh,mili momicheta ! Vsichki chestni hora I s grajdanska pozitsiya s Vas !

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.