Доган: "Нужен е рестарт на демократичния модел!". Обърнете внимание на това изказване, не е направено току-така. Както много пъти съм казвал, Доган и Пеевски неизбежно ще се сблъскат. Пеевски е нереализирана мутра, при Доган има някаква претенция за мисионерство. Като минимум ще се сблъскат на темата кой да контролира ДПС. Ако ДПС избере Пеевски или Корпулентния определи Председателя за сметка на Доган, значи имаме катаклизъм.

Още по темата: "Доган: Изправени сме пред сериозен дефицит на реформаторски идеи, защото стремежът към властта и властовата система на обществото се превърна в самоцел за елита със силата на опиат"

Същото ще се случи и с Гешев, който е избранник на Пеевски, докато Цацаров си беше и остана предимно Доган и Борисов. Изобщо предстоят трусове. Май ще му се наложи на Ахмед да излезе от изолация.

Накрая ще се стигне до канибализъм в елита. Както виждате всеки срещу всеки, защото системата е толкова изродена, че дори за тях е опасност. Пеевски вече стана неудобен за всички.

Илиян Василев - дипломат, политически анализатор, бивш посланик на България в Русия

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.