Един слух от ноември, май, ще се окаже, че не е слух! Разбраха ли се Бойко Борисов и Корнелия Нинова? Като че ли, да!, коментира Настимир Ананиев с пост във Фейсбук.

Изображението може да съдържа: 2 души, текстово съобщение
Снимка: Lupa.bg

 

И се аргументира така:

"Ето, вижте днес телелвизията на БСП нападна президента Радев със следните измислици - "говори на развален английски език като Борат", че "изглежда като индианец" и "дивак".

Зависимостите в БСП може да докарат "Борисов 4" на терен.

Ако Корнелия Нинова се е разбрала с Борисов да си "пазят" резултата на изборите, тъй като и двете формации са с осезаем тренд надолу, всички 70% от хората, които подкрепят протестите и искат граждански рестарт, ще бъдат предадени. Много вероятно част от сделката да е Нинова да бъде кандидатът за президент на БСП и по този начин да се опитат да навредят на втория мандат на Румен Радев, от който Борисов се страхува най-много.

През 2021 г., освен парламентарни избори, ще има и президентски. И двата имат своята важност и тежест и трябва заедно да се борим за критична маса от хора в следващото Народно събрание, за да приключим прехода и да започнем да се чувстваме европейци - с европейски доходи, европейско здравеопазване и европейско правосъдие! Също така вторият мандат на Радев да се случи и по този начин да развалим сметките на Борисов и компания!"

Коментар на Стоян Тончев: 

Единственият шанс на БСП да се доберат до изпълнителната власт е чрез коалиция с ДПС (каквато задкулисно вече се оформя!), защото други желаещи няма да има. Освен ГЕРБ, които ще поискат най-вероятно "по германски модел".

Не проумявам, дали Нинова наистина не осъзнава как отблъсква симпатизантите на БСП, когато индиректно плюе срещу президента Радев - чрез Мадам В. и "Епицентър", чрез Калоян Методиев и редките му тв включвания, а вече директно и чрез водещ на предаване на партийната БСТВ?

Тук е мястото да подчертая, че Велева (мазнеща се и на Борисов) и Методиев са най-близките душеприказчици на Корнелия Нинова, като вероятно точно те й пълнят главата с бръмбари срещу Румен Радев. И двамата принадлежат към ченгесарския кръг на #КОЙ.

Ако Нинова няма да подкрепя Радев за втори президентски мандат, както се разбира от действията й, да го обяви отсега, за да си види мижавия резултат на парламентарните избори.

А и на него така ще му бъде по-лесно да го получи!

Еленко Божков пита:

"Корнелия Нинова толерира ли партийната телевизия БСТВ да се конкурира с ПИК и в ефира ѝ да се говори, че президентът Радев "говори на развален английски език като Борат", че "изглежда като индианец" и "дивак"? Ако да, ще е интересно да обясни отношението си на хилядите социалисти, които с право подкрепрят президента Радев и неговата борба срещу мутрите и корупцията? Идват избори, но каква е всъщност целта?!"

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.