''Намираме се в затворен цикъл на производство, плащаме си сами на окупаторите'', заяви Арман Бабикян

"Хората се чувстват неудобно в присъствието на подобни.. такива ги водят на друго място (бел. ред. визира Гешев в Брюксел). Друг е въпросът как се чувстваме ние, че да ги търпим седем години'', това заяви пиар експертът Арман Бабикян в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком по повод изслушването на новия главен прокурор на България Иван Гешев в Брюксел и в частност на това, че някои от евродепутатите, които му задаваха въпроси, признаха на всеослушание, че присъствието му сред тях е нещо, което ги притеснява.

'''Тези, които ни управляват са онези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенките си. Администрацията изпълнява ролята на терористичен орган над гражданите. Ние плащаме, за да продължат да правят това. Намираме се в затворен цикъл на производство, плащаме си сами на окупаторите'', заяви още Арман Бабикян.

''Всичко, за което предупреждавахме, че ще се случи и по отношения на енергетиката, и за свободата на словото и борбата с корупцията, се оправда. Няма повод за радост Борисов, а за размисъл'', коментира той посещението на българския министър-председател в САЩ.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.