ГЕРБ се подготвя за предсрочни избори и за вземане на властта, но не с премиер Борисов...

Действията на главните функционери в ГЕРБ са показателни и целенасочени.

Не случайно общинските организации на ГЕРБ номинираха Мария Габриел за водач на евролистата. Това е умишлено и под диктовка. Мария Габриел е най-безличната и дразнеща герберска креатура, която е обречена на неуспех. Нещо като Цецка Цачева кандидат за президент.

ГЕРБ подготвя собствената си загуба на евроизборите, за да се стигне до предсрочен парламентарен вот. За това свидетелстват и перманентните медийни участия на Цветан Цветанов, който не пропуска да натърти, че "България не може да се справи с хибридната атака...", подготвяйки почвата за краха.

Погледнато острани, не ни остава нищо друго, освен да направим обоснованото предположение, че Цветанов играе с ДПС за свалянето на Борисов от премиерския пост. Примерите са много и са показателни: повишаване прага на преференциалния вот (скандал!), опрощаване дълговете на мюфтийството (скандал!)... а сега и излизането на ПГ на Веселин Парешки от парламента.

Не са малко и министрите "къртици" в кабинета "Борисов 3". Справка: Владислав Горанов на "случайна" среща с Делян Пеевски в ресторант, документирана със снимка.
Същият Владислав Горанов внесе точка за опрощаване дълговете на мюфтийството.

Изглежда, че ГЕРБ работи усилено за свалянето на Борисов от власт, в съучастие с ДПС.

Борисов, сещай се за Тато Живков и мисли за себе си! Предателството е коварен акт. От свои най-боли. 

Не за подценяване са и външните фактори, които са заявили, че това ще е последният премиерски мандат на Борисов. А той много добре знае и това.

А Цветанов като премиер как ви струва?

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.