Евродепутати ГЕРБ ("пиратът" Емил Радев) и Прокуратурата на РБ лъжат синхронизирано за заседанието в Европейския парламент вчера. Държавното обвинение си измисли, че конференцията на членовете на LIBE (Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права, която е подгрупа на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на ЕП),  на която бяха изслушани правителствени и неправителствени български представители, е по идея на главния прокурор на България Иван Гешев. Евродепутатите на ГЕРБ пък са се взели толкова насериозно, че дори започнаха да изразяват становища директно от името на Европейския парламент. Видите ли, ЕП осъдил протестите в България, на които се използват бесилки и ковчези (което категорично не отговаря на истината).

Прокуратурата и ГЕРБ разпространяват фалшифи новини

Снимка на Stoyan Tonchev.
Фалшива новина

Всъщност, вчера разговарях след първата и след втората част на заседанието с журналиста на Биволъ Димитър Стоянов (в което той участва) и ми разказа, че членовете на ЕП са останали крайно неприятно изненадани от председателката на българската Комисия за защита от дискриминация Ана Джумалиева, която е защитавала правителството и Борисов, които, според нея, били жертва на атаки по време на антиправителсвтените демонтрации. Членовете на LIBE са заявили, че за първи път виждат подобна комисия за защита от диксриминация да не отстоява правата на гражданите при провеждане на антиправителствени протести, а да брани управляващите, които по презумпция разполагат с достатъчно лостове и


Фалшива новина

механизми сами да организират и реалиизрат защитата си.

Толкова за лъжците от управляващата партия ГЕРБ и прослугващата й прокуратура, оглавявана от лицето Иван Гешев. Ако някой до този момент се е чудил защо на протестите се искат едновременно оставките на цялото правителство (на първо място с Бойко Борисов) и на главният прокурор Иван Гешев, вече трявба да ми се е изяснило. И заради това - че лъжат синхронизирано българските граждани, измислят си и вменяват становища на европейски институции, които никога не са били изразявани дори като поединични позиции на техните членове.

Истината е, че премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев бяха поканени за изслушване на вчерашното заседание в ЕП. То се провежда във връзка политическата криза в България, най-високата корупция в ЕС и липсата на борба с нея, както и незачитането на върховенството на закона. А Борисов и Гешев се изплашиха и се скриха от ЕП.

ОСТАВКА!

На 2 септември /сряда/ от 8.00 ч. всички свободни българи се вдигаме на Велико народно въстание пред бившия Партиен дом на Ларгото в София.
Управляващите се готвят да съберат 120 гласа в НС, за да започнат обсъжданията по т.нар. "нова Конституция". Ние няма да позволим мафията да създава основния закон на България.

Елате от цялата страна!

 Ще останем докрай. Ние няма да си тръгнем, докато те не си тръгнат от власт!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.