Премиерът на България Бойко Борисов днес беше бесен на група олигофрени и на Боби Михайлов, вече експрезидент на Българския футболен съюз

"Страшно преекспонираха нещата. Няколко олигофрени действително имаше, които даваха хитлеристки знаци, фланелката с "no respect" и т.н. Публиката си беше прекрасна. Ние не коментираме изстъпленията на английските хулигани из София и не даваме оценка на Великобритания, че това е цветът на английската нация, така че да бъдат малко по-смирени с изказванията си, когато става въпрос за България" - заяви премиерът, който подчерта, че България и най-толерантната държава и че реакцията към хората, причинили това, е мигновена.

Още по темата: Проф. Николай Слатински: Простотията е по трибуните, некадърността е на терена

Така Борисов коментира расисткия скандал, който избухна по време на футболната среща между България и Англия в София, както и поисканата от правителството оставка на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Още по темата: Журналист: Доган, Пеевски и Борисов да си приберат вече Перуката, Лечков и дружинката им

Оказа се, обаче, че един от "олигофрените", за които министър-председседателят говори, е негов върл фен. Това е бившият на Златка Райкова - Георги Валентинов, който тя направи рогоносец с помощта на настоящия си възлюбен - бившият футболист Благой Георгиев.

Във FACEBOOK Валентинов е публикувал снимка, на която е облечен в прословутата фланелка с лика на Бойко Борисов, като е написал и коментар към поста: "Някои ще ме упрекнат за тази снимка, други ще ме похвалят, а за мен, най-важното е ,че имам ясна позиция и я отстоявам. В своя избор, аз виждам сила, воля, добри решения и решителност за по-добър живот! В своя избор виждам бъдеще в България!" (тук)

Освен че "олигофрени" са фенове на Борисов, президентът на БФС не откликна на исканата от премиера оставка, като отказа да си я подаде. Междувременно премиерът на Великобритания Борис Джонсън също коментира расисткия скандал на българския стадион, който бе предизвикан от "олигофрени". Едва тогава Борислав Михайлов се раздели с поста си, а след това служители на ГДБОП нахлуха в офисите на БФС и забраниха достъпа до сградата.

Още по темата: Борисов поиска оставката на председателя на БФС Борислав Михайлов

"Когато си едновременно баш хулиган и върл фен на Бойко Борисов..." - написа във FACEBOOK разследващият журналист Атанас Чобанов, като публикува снимка на единия от "олигофрените" на Борисов.

Към момемнта няма нито един арестуван "олигофрен", може би защото са от "агитката" на Борисов, дежурна на всякакви контрапротести, в защита на премиера, единствения кандидат за главен прокурор Иван Гешев и др. хулигански мероприятия, нарушаващи обществения ред.

 

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.