Банковата чиночничка е открарднала от чужди сметки 1 милион лева и няма виртуален любовник. От снимките и в социалната мрежа ѝ става ясно, че младата жена, която е родена през 1981 година, води изключително луксозен начин на живот

Ексклузивни снимки на "банкерката" Невена Й., за която още вчера стана ясно, че по невероятен начин е задигнала близо един милион лева от вложители в банката, пише Факти.

Вчера стана ясно, че жената е арестувана. Малко по-късно се появи информация, според която тя е казала, че всичките пари, които отмъкнала са преведени на неин любовник от Монтана, с който водили виртуална любов от три години, но не са се виждали на живо.

Днес разследващите съобщиха, че тя няма съучастник.

38-годишната жена пътувала по доста екзотични дестинации – Египет, Дубай, Хайфа и други. Освен това тя често пъти предпочитала плаването с луксозни круизни кораби, за които всички знаем, че дори и базисните пакети започват от няколко хилядарки. Често в екзотичните си пътувания тя е придружавана от родителите и сестра ѝ.

Пазаруване в луксозните магазини и вечери в скъпи ресторанти също са сред предпочитаните занимания на банкерката, задигнала близо един милион лева от български вложители.

Младата Невена не се свени и да се хвали и с билети за Шампионска лига, всеки от който струва по 320 евро. От къде е намирала пари, за да плаща скъпите и луксозни екскурзии, на които е ходила, все още не става ясно.

Хората от Варна, които са запознати със стандарта ѝ на живот обаче са категорични, че с една заплата на редова чиновничка в банка няма как да извадиш толкова много пари за подобни глезотии.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.