"Всички пиар специалисти, социолози, политолози, и свободни духачи са впрегнати да преодоляват барцелонската криза. Всуе се морят. Претоплена манджа било. Нещастници, това да не са българските вестници, да бършете с тях."- коментира разгневен журналистът и собственик на E-vestnik Иван Бакалов.

Публикуваме неговия коментар за къщата в Барселона, предполагаемата любовница, разследването за пране на пари, испанския ветник "El Periodico", бутика и хвърлените на aмбразурата в защита на Борисов матросовци:

Некъв се хвърлил на амбразурата в интервю в "24 часа" да спасява Борисов - къщата била негова. Как е твоя, бе? От Испания казват, че е купена от фирмата на г-цата Борислава за 3 млн. евро, за което я и разследват за пране на пари. А тоя вика - моя е, тя е там под наем.

Това е отчаян ход.

Пускат напосоки разни партенки, белким отслабят новините от Испания. Като троловете, които сега пишат из форумите, че Станишев имал къща на Женевското езеро. Е как пък точно сега се сетихте..

Още по темата: "El Periodico": Прокуратурата на Испания разлседва Борисов за пране на пари в Барселона

Тази небивала суетня и пушилки за спасяване на положението показва, че всичко описано за къщата, детето и майка му, е фатално вярно.

Борисов, Борислава, Барцелона - като заглавието на един филм на Уди Алън.

Като оставим настрана сериозната криза за Борисов и всички които живеято около него и сучат от властта му, историята е водевил, достоен да се претвори на кинокомедия от Уди Алън.

А тепърва ще иизскачат и други бомби, заложени от самия Борисов. Нима си е въобразявал, че може да скрие всичко? Властта опива, замайва, човек се самозабравя.

И сега гледаме как се гърчат да го спасяват от тролове до тежки анализатори. И са безпомощни.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.