Победа за ГЕРБ на европейските избори ще означава пълна катастрофа за БСП. Това пророкува председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, обяснявайки се със статус във Фейсбук 

"Нужна е пълна мобилизация сред структурите на ГЕРБ, за да дадем възможност на страна ни да продължи европейския си път на развитие. Това заявих днес по време на посещението си в град Сливо поле, на което ме придружиха областният координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев и кметът на общината Валентин Атанасов.

Направихме преглед на няколко инфраструктурни проекта /обновената поликлиника, многофункционалната спортна площадка, площадът и парка/ в град Сливо поле, като също така посетихме местна фирма. Само преди няколко месеца кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков преряза лентата на поликлиниката след осъществен ремонт за близо 300 000 лева. Сградата на лечебното заведение е изцяло обновена след 25 години очакване, като са създадени възможности близо 20 кабинета да отворят врати. Тогава евродепутатът дари електрокардиограф. Преди няколко дни пък с турнир по футбол на малки врати бе открита многофункционалната спортна площадка в центъра на Сливо поле.

С колегата Нунев оценихме високо напредъка при пълната рехабилитация на площада и парка около сградата на Общината, където се създават отлични условия за отдих и игра на децата и възрастните. Споделих, че съм възхитен от видяното в Голямо Враново и Сливо поле. Районът е пример на толерантност. Съжителстват в разбирателство хора от различни етноси, а децата изцяло са обхванати в образователната система".

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.