Горките депутати от ГЕРБ. Спуснали са им опорки, че който харесва Резолюцията на ЕП не е родолюбец и работи срещу интересите на България?! И още, че "написаното" е "политическа кампания" и не отговаря на ситуацията. От това страдал българският народ и т.н., коментира Арман Бабикян.

Напъват ме спомени за правителството на левицата, което при всеки негативен доклад за страната, скачаше със същите слабоумни аргументи. Тогава бе важно да сме изпълнили критериите , за да влезем в ЕС. Проблемите пак бяха корупцията ( Батко и братко), върховенството на закона и борбата с организираната престъпност... Днес ГЕРБ са се спрели на същите опорни точки! Тогава "лоши" бяха ЕНП, а сега ПЕС и либералите и зелените, че и малко ЕНП. Мъка.
Другарю Борисов, проявете малко фантазия! Не минава този номер, нито тук, нито в Брюксел. Виж, опорката на г-н Биков е новина - не сме толкова зле, колкото Северна Корея! Учете се от него, завършва коментара си Бабикян.

Днес от българската парламентарна трибуна депутатът на ГЕРБ Тома Биков така се унесе в защита и мултиплициране на опорните точки на партията си, която получи звучен шамар от Европа, че стига до там да сложи знак за равенство между Европейския парламент и Северна Корея.

"Такава резолюция не е приемана дори за КНДР, това не е демокрация" - изстена Томи "Тъпото", както е популярен в социалните мрежи.

И още от него:

"Поздравяваме БСП и ДПС с този голям успех за тях. За това, че през последните няколко седмици успяхте да организирате депутатите в ЕП, които никога в последните години не са печелили избори никъде, за да хвърлят петно върху България. Това направиха българските евродепутати."

А ето го и "петното върху България"! Карикатуристът Чавдар Наколов видя как евродепутатът Александър Йорданов го чисти и сподели впечатлението си в "Терминално":

 

 

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.