Днес /5 август 2020 г./, ОПГ ГЕРБ, производна на БКП, ще проведе от 12.00 часа спешен, извънреден пленум в "София Тех Парк", на който нейният първи държавен и партиен ръководител Бойко Борисов - телохранител на комунистическия диктатор Тодор Живков, по презумпция ще изнесе пламенна реч, с която сам ще опише колко е велик и какви големи успехи има, защото никой друг не го хвали.

Очаква се на срещата да присъства целият партиен апарат, а по неофицилна информация към София се извозват и работници на фирми, задължени от шефовете си да отдадат значимото внимание на министър-председателя на България Бойко Борисов, който е свикнал винаги да бъде посрещан в страната от нагласена публика, която да го дарява с изкуствени аплаузи. За това се грижат пиарите му с "ограничени интелектуални възможности", както бяха определени в интервю преди дни от бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Случайно съвпадение или търсен дефект, или препратка към комунистическото потекло на Борисов, който е и член на БКП, днешният пленум на ГЕРБ се застъпва с годишнина от кончината на "първия университет" на Бойко Борисов - Тодор Живков. На 5 август 1998 г. умира Тодор Живков. На фона на нестихващите вече 28 дни протести в страната и чужбина, на които е искана оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, изборът на дата за провеждане на пленум на ГЕРБ е със сигурност лоша поличба за нейния лидер, която ще постави началото на края на неговото престъпно управление.

По въпроса може да се изкаже и Алена - лична съветничка и звездобройка на министър-председателя.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.