"Златевци, такива смешни лъжци сте, че е малко протестиращите да ви е..."

 

Президентът Румен Радев е в уникална позиция: Нито един от предишните не е бил в ситуацията на опит за тотална автокрация на управляващите. И той уплътнява оскъдните президентски правомощия по безспорен начин. 

Жельо, Бог да го прости, беше излъчен от колаборация между управляващи и опозиция, само мир да има.  И звездният му миг са "Боянските ливади". Когато изпълни поръчката на ДПС.

Пешо (Коня - бел.р.) само за кратко беше опозиционен президент. После се запомни с "Иване, кажи си" и "разбитите авари". Запопомни се и с едно безчестие, заради което загуби изборите.

Първанов спечели неочаквано и беше колаборационист докрая. И с Царя, и с Бойко, и с Доган, но мишкувайки срещу БСП.

Плевнелиев не го броим за президент, защото ни е срам.

Румен Радев ще се окаже първият истински мъж в тази институция. Благодарение на малоумните защитници на Бойко от ПИК, БЛИЦ... пеевските медии въобще, може да стигне рейтинг 100%, без да се стреми към това. И затова, притежаващите всички останали власти, са в огромен стрес. 
Анушка вече разля олиото по "Граф Игнатиев"...

Не искам протести с блокиране на пътища, кръстовища и магистрали. Не е това начинът. Но ми прави впечатление, как след протестите цените на горивата бързо спаднаха. 

Да, Златев - този мазник -, винаги ще каже, че не се дължи на протестите. Котировките паднали.
Да, но ние всички помним, че когато цените на суровия петрол падаха по-рано, ЛУКОЙЛ обясняваше високите цени на горивата с това, че са купили петрол на предишните по-високи нива. И трябва първо него да обработят, а ние да им платим.

Сега реагираха светкавично. Шубето май е голям страх.

Да не забравим и другата им привичка: Суровият петрол пада, те си държат високите цени на горивата, щото, уж били купили по-скъп суров петрол. Но, щом тръгне да се вдига пустият му суров петрол, те незабавно вдигат повсеместно цените на горивата. Все едно нямат на склад още количества от по-евтиния суров петрол.

Златевци, такива смешни лъжци сте, че е малко протестиращите да ви е..........

Коментари

  • Нед., 12/09/2018 - 11:45 отговор

    Б.БОНЕВ,ВЛЕЗ В ПОЛИТИКАТА, СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО! НА НОНА И ХОДИ ТЕАТЪРА....

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.