Пеевски трябва единствено да ги убеди, че ще се грижи за интереса на избирателите си, така както се грижи за личния си интерес

Всички са готови на всякакви коалиции, с изключение на “Възраждане”. Всички са готови и на всякакви компромиси, но ако може обаче и Пеевски да не участва…. защото ни е страх, че той в каквото и да участва, само той го преживява.

Ако това ще е мантрата на тези избори и приемем, че в 30-40 процента от хората се интересуват от политика, така Пеевски започва да говори директно на останалите 60-70%, които твърдо искат сегашните политици да бъдат изметени. И докато всички трябва да убеждават избирателите в смисъла на собственото си политическо съществуване, то Пеевски трябва да ги убеди единствено, че ще се грижи за интереса на избирателите си, така както се грижи за личния си интерес. Първо е далеч по-лесна задача, второ половината работа е свършена, всички са убедени как си брани личните си неща. Хем го бутат към по-голямата група избиратели, хем после му дават и по-лесната задача, това казвам, ако не се разбира.

Преди месец не вярвах, че ще прескочи бариерата изобщо. Дори мислех, че е абсолютно невъзможно. Сега не е така, ще влезе със сигурност. То с такива волета, които му се подават от всички страни…

Дори в Батман приетите за универсалния образ на злодеи си имат огромна база от фенове, печелят избори и т.н., как може да сте толкова тъпи копелета и грам да не стопляте, не знам. Още повече, че в България Батман е с пелерината на прайда и не е много трудно “злодея” да обере симпатиите.

Борис Марков, Фейсбук

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.