„БСП за България” представи официално днес кандидатите си за кметове на населените места в община Бургас. Участие в представянето взе и кандидатът за кмет на областния град Николай Тишев.

„През изминалия мандат успяхме да постигнем видими резултати в село Изворище. Изградихме, например, многофункционална сграда, монтирахме видеокамери, които осигуриха сигурността и спокойствието на хората, сега се строи фитнес зала за младежите. Проблемите, които искаме да решим в бъдеще, са: завършване на пътя кв. „Банево” – с. Изворище, изграждане на малка индустриална зона, преасфалтиране на улици. През селото минават множество туристи към курортните комплекси Слънчев бряг, Свети Влас  и др., и то трябва да бъде образец. Стремим се да отговаряме на проблемите и болките на местните жители”, заяви Тодор Тодоров – действащ кмет на село Изворище, кандидат за втори мандат.

„Искам, с моята кандидатура, животът и визията на нашето малко градче да се промени. Целта е да имаме общи усилия с  всички жители и Българово да се направи едно притегателно място, както за живеене, така и за развитие на културния туризъм. Надявам се, че кампанията ни ще бъде успешна и усилията ни ще бъдат възнаградени”, посочи Галина Дараданова – кандидат за кмет на град Българово. Тя е на 42 години, завършила е висше образование във Варна, специалност „Мениджмънт в културата”.

„Много неща се свършиха през моя мандат. С огромни усилия прекарах село Извор от община Созопол към община Бургас.  Сега отново съм кандидат за кмет. Със всички сили ще действам, ако отново ме изберат”, каза кандидатът за кмет на с. Извор Григор Пеев. Той е бил кмет на населеното място през периода 2007 – 2011 г.

„В моето населено място има много проблеми, които трябва да се решат и ще се боря за тяхното решаване. Един от тях е лошото състояние на уличната мрежа, хигиената също не е на ниво. Разчитам на помощ от хората в селото. Аз съм много контактна и диалогична, смятам, че ще успея”, посочи Веселина Маринова – кандидат за кмет на село Маринка. Тя е на 53 години. Завършила е Техническия университет в София.

„Ще водим позитивна кампания, насочена към честните и искрени хора. Искам да работя за селото. Като приоритети очертавам сигурността на населеното място, канализацията, чистотата и др.”, заяви от своя страна кандидатът за кмет на село Равнец Костадин Георгиев.

„Най-много искам да се възстанови детската градина. От няколко години никой нищо не прави по въпроса. Ще работя за благото на местните жители. Имам желанието да се направи обществен съвет, който да следи работата на кмета”, подчерта Георги Дросев – кандидат за кмет на село Твърдица.

„Сигурен съм в победата на нашите кандидати. Искаме да променим досегашния модел на управление на нашата община. Затова се борим за победа, за да може да се обърне внимание на тези населени места, след като от години са неглижирани” – каза общинският председател на БСП – Бургас Живко Господинов.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.