Владимир Береану: 

"Българският премиер Бойко Борисов днес /02.08/, за пореден път потвърди своето убеждение, че чумата по прасетата се разпространява от румънски туристи. Засега той е единствения специалист по въпроса, който е стигнал до това заключение. Но неговото мнение е меродавно и очаквам скоро ветеринарните и епидемичните ни светила да се обединят около тази теза. Най-радикалното решение би било да се заколят всичките румънски туристи в страната ни, но това няма да се хареса на Брюксел. Така по-вероятно е да се въведе забрана за влизане на туристи от Румъния.
Пак днес българският премиер Бойко Борисов раздаде по 300 лева на всеки двор, където се отглеждат прасета, които бъдат заклани доброволно. Този път номера не мина: протестиращите срещу кланетата на прасета от село Крушаре отбелязаха, че парите не са на Борисов, нито на неговото правителство и, че ги подкупва с техните пари - на данъкоплатците.
Явно битовия популизъм започва да не хваща дикиш."

Проф. Петър Иванов:

"ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА ВЛАСТТА ВЕЧЕ СА НЕПОНОСИМИ!

Братя, един вицепремиер, плагиоцефал, каза издевателски, че българи спят с прасета в спалните си, друг вицепремиер, потомствен агент на ДС, издевателски заплаши, че ще прати армията срещу съгражданите си, а Н. Пр. премиерът-пожарникар от с. Банкя днес в Пазарджик просташко-издевателски сравни избиваните заради чумата прасета с болните от рак наши съотечественици - майки и бащи, братя и сестри, деца и внуци, - които в България са 490 000 души по официални данни, най-много в относителен порядък в света; те по логиката на думите му също трябва да бъдат избивани като чумавите прасета.

Братя българи, навсякъде по света тези хора за такива изказвания точно за един час изчезват от света, потъват в небитието, и никой повече не чува нищо нито за тях самите, нито за крадливите им и просташки партии ГЕРБ и ВМРО.

Не може човек да е чак толкова прост и същевременно толкова гаден!

Гнуся се от тези хора! 
Срамувам се заради тях!"

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.