Скандално известната псевдожурналистка Беновска е с отнета акредитация и няма достъп до президентството, тъй като поведението й е несъвместимо с журналистическата етика, съобщават разни сайтове разпространената от самата Беновска информация.

Беновска има, меко казано, странни представи за нестандартно поведение и кой знае защо си мисли, че като подхвърля ябълки, раздава фланелки и една книга на някакъв вече "почетен политик" е оставила незаличима следа в историята на българската журналистика. Може би е оставила диря в съревнованието как се прави антижурналистика, което от години напомня някаква пошла и жалка провинциална спартакиада с участието на повечето средства за масово осведомяване?

Не ми е дадено да съдя, но като обикновен читател, зрител и слушател имам право и изразявам дълбоко задоволство, че една пресслужба е поставила на мястото му това недоразумение Беновска. И не съзирам никаква цензура в акта на отнемане на акредитацията на това безогледно нахално създание. Дано и други пресслужби се включат в хигиенизацията на публичното пространство!

Коментар на Любо Кольовски във Фейсбук

 

 

Коментари

  • Ср., 01/30/2019 - 18:57 отговор

    Госпожа Беновска е агресивна и арогантна и не смятам,че отнемайки акредитацията,са ограничили правата и.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.