Пулмологът д-р Александър Симидчиев: “Мачовете са едни от най-рисковите места за разпространение на COVID-19.” Това обаче не попречи лично премиерът Борисов да разреши провеждането на мача между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) на 1 юли. Така той носи личната отговорност за допълнителното разпространение на вируса сред населението, включително и за евентуалните загуби на човешки живот.

Превзетата от властта на ГЕРБ “NOVA” телевизия съобщи: “Пред 12 000 зрители и строги мерки (!) за сигурност, ЦСКА и Локомотив (Пловдив) поднесоха истински спектакъл за любителите на футбола. 120 мунити не бяха достатъчни за отборите да отбележат резултат.”

Напротив, бяха достатъчни да отбележат висок резултат - на новозаразени с коронавируса Ковид-19, който тепърва ще става все по-видим. Дано не се сбъдне прокобата на плешивия черен генералисимус Мутафчийски: “Яко ще се мре!”

А в изявлението си от днес, министър Ананиев обяви: “Взехме решение да продължим извънредната епидемична обстановка с още две седмици, т.е. до края на месец юли. Това се прави с цел министърът на здравеопазването да продължи да има възможност да издава заповеди, свързани с въвеждането на мерки във връзка с предпазването от разпространение на COVID-19.”

#УправляватНиИдиоти
#УправляватНиМафиоти

Протестът е на 16 юли от 16 часа̀ (помни се лесно) пред Министерски съвет - там, където е инсталирана същинската зараза!

Може и да не вали, може и да пече. Рано е за затваряне на компоти и лютеница - не си измисляйте оправдания. Носете си маските - бал ще има!

Живко Гиргинов

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.