Впечатляваща изложба в Културен център "Морско казино" ще ни "гмурне" в тайнството на подводния свят сред екзотични риби, красиви морски растения и изненадващи подводни превъплъщения на човешкото тяло. Фотоизложбата е с вход свободен и ще бъде подредена в зала "Георги Баев" на 26-ти септември от 18.00 часа.

Експозицията включва 50 от най-добрите подводни фотографии, избрани от стотици творби на автори от цял свят в Първия международен салон по подводна фотография "Протей". В конкурса са участвали 394 творби на 67 фотографи от 17 държави. Кадрите, които са включени в изложбата, са подбрани от компетентно международното жури в състав: Шарън Рейнис, Дейв Джонсън, Марко Гарджило, Рафаел Фернандес Кабайеро, Анатоли Белушчин, Пламена Милева, почетният член на журито Любомир Клисуров и морският биолог Валентина Тодорова. Избраните снимки са се състезавали в три категориите - "широк ъгъл", "макро" и "концептуална фотография".

Експозицията се организира от ПМФСПФ "Протей" и Община Бургас. Изложбата ще гостува в Културния център до 11-ти октомври /петък/.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.