ОСТАВКА! В България COVID-19 се използва политически за прикритие на некадърност и зловредно управление. Днес бях потресена от поведението на габровската кметичка...

Осигуряването на градския транспорт е едно от основните задължения на управляващите една община. След като в продължение на четвърти мандат това задължение се неглижира, а пари се пръскат по всевъзможни измишльотини, които са последна грижа за града, габровци нямат автобуси да пътуват дори до столицата. За селата положението е трагично, а вътрешноградският транспорт е на санитарен минимум, който е достоен за страна от третия свят. За недоволството на гражданите не искам да говоря, защото то е ежедневно.
За да прикрият тоталната невъзможност за справяне със ситуацията местната управа прокара решение и обяви, че намалява курсовете заради COVID-19.

Да, но вече във всички големи градове транспортът функционира нормално. Но не и в Габрово. И за да се замаскира проблемът се сформира комисия да решавала проблемите на ОПТ.
Как комисия може да оправи 12 години некадърност и мърлящина по отношение на градския транспорт от страна на хората, които решават какво да развиват и какво не в един град?!?! Никак, просто се прехвърля отговорността от виновния към комисията.

Това може би е причината днес вместо да поеме отговорността за теанспортната криза, в която е потопила цялата община, опитвайки да се крие зад COVID, комисии и безмислени фрази, Христова чисто по махленски започна да коментира какво аз съм направила за транспорта, личните ми планове и намерения. Нека Христова се радва, че възпитанието ми не позволява да коментирам личността й, личните й качества, възпитание и поведение, но твърденията й през годините, че сигналите за бедственото бъдеще на транспорта в Габрово са глупости, а сега, че моето неучастие в измислената комисия за прикриване на нейното унищожаващо транспорта управление е проблем, определям като наглост, нахалство и безочие.

Ако не искате повече да ви управляват нагли типове и нахални циници, които с години са управлявали зловредно градовете и държавата, а после ще ви стоварят създадените от тях проблеми сами да си ги решавате и безочливо ще ви обвинят за съществуването им - на 2-ри септември бъдете пред парламента и поискайте изгонването на цялата им шайка.

А после съд и затвор!

ОСТАВКА!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.