2018 година се оказа съдбоносна за най-красивата Мис България Теди Бургазлиева

Теодора Бургазлиева е от Поморие, но от години живее и се развива професионално в САЩ. Всестранно надарената личност - модел, носителка на короната "Мис България", художник, дизайнер, брокер, а вече и автор на книга, е щастливо омъжена и майка на близнаци.

Любовта озари Теди през 2017 година, а през деветия месец на 2018 година тя вече е горда майка на Ема и Райън... и на "Невъзможно".

"Ема и Райън Иванов са тук - готови да побеждават!
Повече от благодарни сме на целия екип от специалисти, лекари, диетолози и медицински сестри, които се погрижиха за всички нас по време на бременността и операцията.

Целият ми свят се стопи, когато за пръв път погледнах очите на децата си и ги държах в ръцете си... Колко вълнуващ може да бъде животът! Ние сме истински благословени и благодарни за тези чудеса", споделят радостта си Теди и съпругът й - автомобилният състезател Симеон Иванов.

Факт е и първата книга на Бургазлиева.

"Невъзможно - СЪЗДАЙ РЕАЛНОСТТА, В КОЯТО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ" е посветена на самоусъвършенстването и личностното израстване.

"Невъзможно" е налична вече в целия свят. Предлага се на цената от 14,90 лева в хартиен и интерактивен вариант (тук).

"Толкова се вълнувам! Благодаря на всички, които вече са се регистрирали и получиха достъп до нея!!! Искрено се надявам да ви хареса и да ви бъде полезна! Ще чакам с нетърпение вашите истории за всички положителни промени, които ще настъпят след като я прочетете. 
За тези от вас, които обичат видеа и снимки, препоръчвам интерактивната версия на книгата, която можете да започнете да четете още сега!", вълнува се младата майка и авторка на "Невъзможно".

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.