Омразата на властта към bTV и нейните новинарски репортери и репортажи придоби гнусни измерение. Като самата власт изпълнителна власт и нейните членове

Обективното отразяване на протестите не е нито по модела на работа на платените проравителствени "мисирки" и жълто-кафявите им парцали, нито по възможностите им. След като екоминистъра с прякор Ревизоро изрече в ефир по адрес на bTV - "Аман от тази телевизия" в репортаж за отровната питейна вода в над 50 селеща на България, "пернатите" безпочвено нападнахаа и журналистката Канна Рачева.

Така е, кисело е гроздето, когато е на високо, особено като се носиш по ВиК-мрежата на "медийната" клоака в България.

Любомир Аламанов:

Начинът, по който някои хора и сайтове търсят дребно провинение, за да го извадят от контекст и да го екстраполират до гигантски размери с крясъци, повтаряне до побъркване и купища празни тролски профили, е ченгеджийски прийом от миналото. Издава уплах, несигурност и желание да си заслужат парите.

Някакви хора,
които дума не казват за записите на една мутра,
които дума не казват за острото вмешателство в действията на много медии,
които дума не казват за престъпленията по служба на много управляващи,
които дума не казват за отвратителното опростачване на политическия и обществен живот,
сега намират възможност за реванш върху реплика на Kanna Racheva.

Да бяхте анализирали така думите на мутрата, може би по-забавно щеше да се получи. И по-честно. Ама офицерите не спят, задачите валят, верността трябва да се доказва. А най-смешни са тролските профили, които са активирани. Явно нямат време, и празни профили с по 100 френда вътре, без никаква активност, от Тутракан или Разград, но с езика на школата в Симеоново, раздава морал и се правят на съдници. Жалка история.

Канна е уникален професионалист. Мога да си заложа всички награди за това си твърдение. Уникален професионалист. Канна има повече кураж и професионализъм от всички прости кърджалийски йонита, които се упражняват на неин гръб. Опитите да се смачка тя или bTV, защото си позволяват да разкриват истината за мутрата, са жалки.

Хора, които явно сте заложници на мутра, нали знаете, че тя ще падне рано или късно. Какво ще правите тогава? Как ще се погледнете в огледалото? Толкова ли пари сте взели, че да ви стигнат до живот? Кой ще работи с вас изобщо? Спрете се, не бъдете по-мутри от мутрата, отстоявайте идеите си без да изгаряте земята, на която всички ние живеем. Защото ще дойде утре, когато тая мутра ще си отиде. А после ще дойде денят след утре, когато трябва да живеем заедно.

Както би казал Валерката: „Малки йонита, отчети към мутра има ли?“

Респект, Канна! Респект, колеги от бТВ!

Хубав ден!

Алексей Лазаров:

Има нещо много тъжно в цялото злорадство за изпуснатата реплика на Kanna Racheva. В него се вижда задъханата радост, че ето - не само ние си измисляме, и вие сте като нас. Ами не. Тя си измисли просто две изречения как да обяви репортажите на своите колеги. Злорадстващите сега работят всеки ден да измислят лайна и да ги хвърлят по хората. Сега те търсят някакво малко оправдание - поне троха надежда, че това, което правят е нормално. Няма да го намерят. Нито тук, нито където и да е. Понякога искрено съжалявам тези хора.

Асен Григоров:

 Т.нар гаф на Kanna Racheva е напълно стандартна комуникация между продуцент и репортер на терен. Всеки, който е имал нещо общо с телевизионна работа е напълно наясно с това. Много жалка история с раздуването и охулването на изтекъл в ефир (в трудна обстановка) кухненски разговор. Даже и от колеги. Срам.

Дарина Сарелска:

Канна може да е допуснала гаф по време на жив ефир (който никога не го е правил, нека пръв хвърли камък), но не си е измислила факти. Каквато опорка се опитват да и измислят и припишат глашатаите на властта и присъдружните им медии. Едното е грешка, другото - грях.

Христо Комарницки:

Някакви жалкари седнали да се заяждат с Канна Рачева.
Добре де, нали сме една шепа държава, знаем много добре кой кой е, защо изобщо им обръщате внимание???

Венелин Петков:

Един маркуч, много дюзи, същата кафява течност. По инфлуенсърите ще ги познаете...

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.