Скъпи съграждани и жители на община Поморие,

Изпращаме една нелека година. Шаблонно звучи, но е истина. Година, белязана от ковид, нестабилна политическа обстановка в страната и сложна военна обстановка между братски страни. Година на много обществени обсъждания, тежко лято, рязко повишаване на цените и природни бедствия.

Годината наистина бе тежка, защото понякога сме безсилни пред нещата, които се случват. По-важното обаче е да не се отказваме.

Вероятно не винаги успявах да реагирам по най-правилния начин в различните ситуации, но знам, че винаги действах със сърце и желание да се справим с трудностите, да ви изслушам, да поспорим дори… Но съвместно да вземем правилното решение, за да си стъпим на крака.

И ето ни на прага на новата 2023 година, очаквайки я с усмивка, надежда и вяра за по-добър и по-спокоен живот.

Чували сте, че по света и у нас има класации за дума на годината. Тази година думата е „инфлация“, но лично за мен тази дума отново е ЗАЕДНО! Защото не съм съгласен, че и сам воинът е воин, но пък съм съгласен, че една птичка пролет не прави. Благодаря ви за всяка критика, препоръка и идея, защото понякога не похвалите, а провалите са онова, което ни сплотява и мотивира.

Вярвам, че ЗАЕДНО ще „направим“ и пролетта, и всеки друг сезон успешен за нас, за града, за общината ни.

Всяко предизвикателство може да се превърне в успех, ако си заобиколен от правилните хора. Ето защо благодаря на екипа си, но най-вече благодаря на вас, жителите!

С признателност и уважение,

Иван Алексиев
Кмет на община Поморие

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.