"Пацо Терасата хленчи на какъв тормоз бил подложен от НАП и медиите при проверките срещу него. Жертва се изкарва. А дори не му блокираха сметките и имуществото по време на тези проверки, както се случва на всички неудобни за него и господарите му.
Имам си даже и документче от НАП като символ на малоумие за блокираната сметка на една прияталка за скромния период от 100 години напред. Иначе всеки може да пита например някой от десетките набедени от защитения свидетел Лазов как е протекла дългата проверка при тях и най-вече как са живели година, че и повече без един лев, поради блокираните им сметки от същата Тераса. И после едно "извинявайте, ама нещо сбъркахме" не им казал. Е поне Цацаров се извини като арестува някакви хора за убийството на Пеевски. Който всъщност и до днес си е жив и здрав и продължава да си дебелее.
Така че не реви Пацо, няма кой да ти се върже"
. Така коментира юристът Даниел Божилов днешното изказване на бившия председател на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който се оплака, че бил подложен на тежки проверки от НАП, на журналистически натиск и се движел с охрана, защото имало отправени заплахи за живота му.

Камарата на архитектите поиска да направи независима експертна проверка на терасата на Пламен Георгиев, както и на сградата, в която живее, съобщава bTV
Очаква се разрешение за това да даде бившият председател на КПКОНПИ.
Констатациите на община „Слатина” са, че около 60 квадрата от навесите на терасата на Пламен Георгиев са незаконни и трябва да бъдат премахнати.
Собствениците са получили писма от общината, за да дадат съгласие да бъдат предоставени строителните книжа за апартаментите им.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.