26-годишната бразилка жестоко преби своя нападател, който опитал да ѝ открадне мобилния телефон. Инцидентът се е случил през уикенда, докато 26-годишната бразилка очаквала своето такси „Юбер“. Непознат мъж се приближил тихомълком към нея, пише Boec.bg.

„Когато той видя, че го забелязах, седна до мен. Попита ме колко е часът. Отговорих му, но той нямаше намерение да си тръгва. И тогава той ми каза: „Дай си телефона и не се дърпай, защото съм въоръжен“. После посочи към джоба си, но предметът, който се виждаше там, изглеждаше твърде мек за пистолет. Той беше твърде близо до мен и прецених, че няма да има време да го извади, дори и да е пистолет. Скочих, ударих го два пъти и го ритнах. Той падна назад, хванах го за гърба и започнах да го удрям. После седнах върху него и му казах: „Сега ще чакаме полицията“. Той беше толкова уплашен, че дори не се съпротивляваше“, ракзва Виана и дори посочва, че крадецът сам е настоявал да извикат полиция, за да не го бие повече.

На ММА състезателката помогнали и случайно преминаващи хора, които сигнализирали до полицията чрез телефонно обаждане. Когато органите на реда пристигнали, установили, че оръжието, което крадецът твърдял, че разполага, всъщност бил картон. Все пак той е обвинен в опит за въоръжен грабеж.

Преди да отиде зад решетките, обаче, той трябвало да мине през спешното отделение и да му бъде оказана медицинска помощ, тъй като бил сериозно набит. Справка показало, че нападателят имал криминално досие и дори е излежавал присъда за грабеж.

Поляна Виана дебютира в най-престижната организация за смесени бойни изкуства точно преди година и има два мача досега – победа  и загуба. За нейното геройство съобщи и шефът на UFC Дейна Уайт, който публикува снимка на Виана и на пребития престъпник своя профил в Инстаграм и написа, че е много лоша идея да се забъркаш с боец от UFC. Дори и това да е жена!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.