Досега ни управляваха или хитреци, или неграмотници, но във всички случаи антибългари. Затова България е смачкана и презряна.

Първо дойде външният министър на Украйна и без грам свян и неудобство заяви, че НС трябва веднага да вземе решение за доставки на оръжия за Украйна. Каза и че ще остане в България докато това се случи.
Императивно разпореждане.

После еврокомисарят по въпросите на разширяването Оливер Вархеи, по време на форума на тема "ЕС среща Балканит", заяви: "Ще идвам в София колкото често е необходимо, за да може да се стигне до решение (вдигане на българското вето за членството на Северна Македония в ЕС - б.а.) до края на юни, нямаме време, войната ни показа колко важна е евроинтеграцията."
Пак императив.

Думите и на Кулеба, и на Вархей са груба намеса в суверенното право на България да определя вътрешната си и външната политика.

Държавниците мълчат.

Дали така ще мълчат, ако някой влезе в дома им и заяви: "Няма да си тръгна /ще идвам колкото е нужно, докато не ми дадете колата си, примерно, или златните бижута, или парите си"...
Едва ли.

Но сега мълчат, а България е унизена.

Досега ни управляваха или хитреци, или неграмотници, но във всички случаи антибългари. Затова България е смачкана и презряна. За това не зачитат суверенитета ни.

Слаби държавници създават слаба държава. Предателите я превръщат в стока.

Настъпиха последните времена - да изгоним търговците от храма...

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.