Вие имате ли хотел?
Не? И аз нямам, но ТЕ имат!

И какво измислиха ТЕ, за да смачкат платформите за краткосрочен наем?
Данъци и забрани!

Защо?
Защото хотелите ИМ са на загуба. Но те са на загуба, заради високите осигуровки на служителите и заради неконкурентната цена и качество на услугата.

В цял свят вече е масова практика да не се купуват недвижими имоти. Младите не искат да се "закотвят", защото светът е село. Младите ползват хостели, не желаят да дават пари в 5 звездни хотели, а да ги инвестират в преживяване сред природата или обиколка на колкото може повече държави.

Нашите са тъпи. Те крадат и инвестират в хотели и апартаменти, защото там могат да скрият откраднатото. За толкова им стига фантазията или в къщи за тъщи, имения като прогимназии, но на никой от тях не хрумва да изгради читалище или библиотека, да дари на обществото част от откраднатото от него.
Но, отплеснах се.

Нашият туризъм е в 20 век и тези управляващи няма да се сетят да го извадят от там, защото вече са хвърлили откраднатото в недвижимости, които не знаят какво да правят, а и унищожението по морето ни не може да привлече заможни туристи.

България ще става все по- непривлекателна с високи цени, лоша услуга и презастрояване , което никой нормален турист не желае да посети.
Не, няма да спрете платформите, те ще намерят начин за съществуване, но Вашите хотели ще си останат празни, защото не разбирате, че унищожихте туризма в този му вид.

Стела Николова

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.