"ГЕРБ единствена може да спре похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция. След тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма разруха, но пак се справихме. След тези сега ще има катастрофа. Това е моята прогноза. Радвам се, че се разбраха и сглобиха нещо, каквото и да е. Това е единственият начин да имаме редовно правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в събота на събитие в Пампорово след като президентът връчи мандата за съставяне на кабинет на Кирил Петков.след тези ще има катастрофа", заяви Борисов.

"Действително съм любопитен как ще управляват хора, загубили изборите по един брутален начин. Как лидери на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри – лидери, които техни избиратели поискаха оставките им, понесоха най-ниските резултати в историята си, сега ще управлят; партии, които са рекордьори и за 2 месеца в изборите са се сринали с 15-20%?", попита той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов провежда среща с младежката организация на партията в Пампорово. Според него за 8 месеца не е имало нито една инвестиция. Имало спад с 64% на инвестициите.

„След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма разруха, но пак се справихме. След тези сега ще има катастрофа. Това е моята прогноза“, каза лидерът на ГЕРБ.  По думите му членовете на партията по никакъв начин не отстъпват на представителите на т. нар. "партии на промяната".

Борисов смята, че Радев „държи цялата силова машина - МВР, ДАНС, ГДБОП“ и, че "бъдещето правителство ще е под тотален негов контрол".

Той подчерта, че в изказването на Петков го е впечатлило, че ще бъде върнат смисъла на израза „народен представител“, но само за един ден са показали, че са богоизбрани:

"Навсякъде влизаме със зелен сертификат, само за парламента не въведоха това правило“, подчерта той..

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.