Днес министърът на вътрешните работи Младен Маринов обяви новия главен секретар на МВР, назначен с указ на президента

За да могат служителите на министерството на вътрешните работи да изпълняват своите задължения по опазване на обществения ред, борбата с организираната престъпност, охраната на държавната граница, предотвратяване на престъпленията срещу личността, трябва да бъдат добре подготвени, каза главен комисар Иванов . В същото време те трябва да се чувстват защитени и да имат самочувствие. Заставам твърдо зад служителите, които изпълняват своите професионални задължения, заяви главният секретар на МВР. Той изтъкна също, че екипният принцип за него като директор на РДГП – Драгоман и СДВР е бил винаги много важен, така ще остане и занапред. 

Главен комисар Ивайло Иванов награди служители на Главна дирекция „Гранична полиция“ по повод професионалния им празник. „В моята кариера съм имал честта и удоволствието да бъда част от Гранична полиция“, каза новият главен секретар на МВР.

Според официалната биография на Ивайло Стефанов Иванов, той  е роден през 1977 г. в Луковит. Започва работа в системата на МВР през 1999 г. като полицай в столичната дирекция, преминава през длъжностите: полицейски командир и началник група в СДВР, зам.- директор на РДГП „Аерогари" и директор на РДГП „Драгоман".
Иванов завършва бакалавърска степен във ВИПОНД-МВР през 2001 г. специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред". През 2010 г. защитава магистратура - специалност „Право" в ЮЗУ „Неофит Рилски".  Със заповед на бившия министър на вътрешните работи Валентин Радев от 11 май 2017 г., Ивайло Иванов стана директор на СДВР.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.